Malatyali 'Ayakkabi Profesörü'nden, Cumhurbaskani Erdogan'a Özel Ayakkabi

Malatyali 'Ayakkabi Profesörü'nden, Cumhurbaskani Erdogan'a Özel Ayakkabi

Malatya’da ’ayakkabi profesörü’ olarak taninan Mehmet Ceyhan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ile MHP Lideri Devlet Bahçeli’ye özel üretim ayakkabi yaparak en kisa sürede teslim etmek istedigini söyledi.

Malatya’da ‘Ayakkabi profesörü’ olarak taninan 40 yasindaki Mehmet Ceyhan, bir depremzede esnaf olarak her zaman yanlarinda olan Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan ve MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli’ye özel olarak ayakkabi üretti.

Dünyanin tek ayakkabi profesörü oldugunu söyleyen Ceylan, “Cumhurbaskanimiza çok güzel bir ayakkabi yaptik. Hakiki deri yumusaktir, tamamen dogal deriden yaptik. El emegi göz nuru olan bu ayakkabilarimizi bizzat Ankara’da Külliye’de kendilerine teslim etmek istiyorum” diye konustu.

Deprem sonrasi Cumhurbaskani Erdogan’in özellikle bölgeye çok ciddi desteginin oldugunu ve halen de desteklerinin sürdügünü aktaran Ceylan, bu nedenle de bir depremzede esnaf olarak Cumhurbaskani Erdogan ve Devlet Bahçeli’ye böyle bir hediye takdim etmek istedigini dile getirdi.

Cumhurbaskani Erdogan ve MHP Lideri Bahçeli’nin ayakkabi numaralarini ise katildiklari programlarda ögrendigini aktaran Ceylan, küçükken basladigi ayakkabicilik meslegini halen büyük bir sevkle devam ettirdigini de söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile