Maliye Bakan Yardımcısı Yavilioğlu, Afyonkarahisar'da

Maliye Bakan Yardımcısı Yavilioğlu, Afyonkarahisar Şeker Fabrikası ve AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığını ziyaret etti.

Maliye Bakan Yardımcısı Cengiz Yavilioğlu, Afyonkarahisar Şeker Fabrikası'nda incelemede bulundu.

İncelemelerde bulunmak üzere Afyonkarahisar'a gelen Bakan Yardımcısı Yavilioğlu, ilk olarak Afyonkarahisar Şeker Fabrikasını ziyaret etti.

Daha sonra AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığı'na gelen Yavilioğlu, burada İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven tarafından karşılandı.

Ziyaretlerinin ardından AA muhabirine açıklamada bulunan Yavilioğlu, fabrika yöneticilerinden çalışmalarla ilgili bilgi aldığını söyledi.

Bakanlığın çalışmaları kapsamında fabrikalara ziyaretlerde bulunduklarını belirten Yavilioğlu, 'Sayın Bakanımızın isteği ile fabrikalarımızı yerinde göreceğiz, değerlendireceğiz. Bu kapsamda Afyonkarahisar Şeker Fabrikası ilk ziyaret ettiğimiz fabrika oldu. Burası en iyi fabrikalarımızdan birisi. Kar eden fabrikalarımızın başında geliyor' diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Yurdunuseven ise Afyonkarahisar Şeker Fabrikası'nın ekonomiye büyük katkısının olduğunu belirterek, fabrikanın 800 civarındaki çalışanı ile istihdama önemli katkı ssğladığını dile getirdi.

Yavilioğlu, ziyaretlerinin ardından kentten ayrıldı.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile