Maliye Bakanı Şimşek, İngiltere Kraliyet Uluslararası Enstitüsü'ndeki Seminere 'Onur Konuğu' Olarak Katıldı

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İngiltere Kraliyet Uluslararası İlişkiler Enstitüsü'nün (Chatham House) "Onur konuğu" olarak katıldığı seminerde açılış konuşması yaptı.

  " Gelişmekte Olan Ülkelerde Yatırım " başlıklı seminerde Bakan Şimşek , açılış konuşmasının ardından gelişmekte olan ülkelerin küresel ekonomideki önemini açıklayan bir sunum gerçekleştirdi . Ekonomi dünyasının saygın isimlerini bir araya getiren ve 4 oturumdan oluşan konferansa ilgi büyük oldu . London School of Economics , World Bank Group , Colombia Merkez Bankası , IMF , Meksika Bankası , Vodafone gibi çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcilerinin yer aldığı konferansta konuşan Mehmet Şimşek , Türkiye ' nin büyük
bir ekonomi olduğunu ve büyüme oranında önemli bir yükseliş gerçekleştirdiğini , bu gelişmelerin sonuçlarının zamanla daha iyi olacağını belirtti . Bakan Şimşek ' in hafta sonu yayınlanacağı belirtilen ve BBC ' nin önemli mülakatların gerçekleştiği " Hard Talk " programına konuk olması ve yatırım kuruluşları ile temaslarda bulunması bekleniyor . Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ' in hafta sonu Türkiye ' ye döneceği kaydedildi .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile