Malkara'da Bayramlasma Programi

Malkara'da Bayramlasma Programi

Kurban Bayrami münasebetiyle Tekirdag’in Malkara ilçesinde bayramlasma programi gerçeklestirildi.

Malkara Hükümet Binasi önünde gerçeklestirilen bayramlasma programina, Tekirdag Valisi Aziz Yildirim, Malkara Kaymakami Kerem Süleyman Yüksel, Il Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Findik, Il Jandarma Komutan Yardimcisi J. Alb. Ugur Dalgiç, 95. Zirhli Tugay Komutani Recai Ata, Belediye Baskani Ulas Yurdakul, Ilçe Emniyet Müdür Hasan Basri Karakus, Ilçe Jandarma Komutan Vekili Kdm. Bsçvs. Mustafa Kiranlioglu, kurum müdürleri, siyasi parti ve STK baskanlari ile gaziler katildi.

Vali Aziz Yildirim, mübarek Kurban Bayrami’nin tüm Islam alemine huzur ve baris getirmesini temenni ederek, katilimcilarin ve tüm Malkara halkinin bayramini tebrik etti.

Bayramlasma programinin ardindan il ve ilçe protokolü, Malkara Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ederek, huzurevi sakinleriyle bayramlasti.

Vali Yildirim ve protokol mensuplari daha sonra sehit korucu Medeni Özbay’in Gazibey Mahallesi’nde ikamet eden ailesini ziyaret ederek, mübarek Kurban Bayramini tebrik ettiler.

Tekirdag Valisi Aziz Yildirim, il ve ilçe protokolüyle birlikte, 1974 yilinda sehit olan Malkara’nin sehidi Piyade Er Recep Bagriyanik’in vefat eden annesi Fatma Bagriyanik’in Izgar Mahallesi’ndeki ailesine taziyede bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile