Malkara'da Cami Açılışı

Malkara ilçesine bağlı KaraidemirMahallesi Camisi'nin açılış töreni yapıldı.

Törende konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, belediye olarak vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için çalışacaklarını söyledi.

Malkara'nın yapılan hizmetlerle daha da gelişeceğini ifade eden Albayrak, 'Hayırseverlerimiz tarafından başlatılan camiyi tamamlamak bize düştü. Hayırlısı olsun. Bugün bir arada olmamızın bir diğer güzel nedeni de Karaidemir'in su hattı çalışmasının başlamış olmasıdır. Görev süremizin sonuna kadar Malkara ve diğer tüm ilçelerimiz için durmadan çalışacağız. Malkara yapılan yatırımlar ile kabuk değiştiren bir ilçe oldu. Bütün hizmetlerimiz Malkaralılara hayırlı olsun.' dedi.

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ise söz verdikleri gibi tüm yatırımları birer birer gerçekleştirdiklerini belirterek 'Bazen iki iş çakışıyor. Bugün olduğu gibi. Hem camimizi ibadete açıyoruz hem de yeni içme suyu isale hattımızın temelini atıyoruz. Hayırlı uğurlu olsun.' diye konuştu.

Konuşmalarınardından İl Müftü Yardımcısı Fikri Şahin’in okuduğu duaların ardından Karaidemir Mahalle Camisi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile