Maltepe'de Evden 100 Bin TL'lik Ziynet Esyasi Çalan 16 Yasindaki Süpheli Yakalandi

Maltepe'de Evden 100 Bin TL'lik Ziynet Esyasi Çalan 16 Yasindaki Süpheli Yakalandi

Maltepe’de bir eve giren iki süpheli evde bulunan 100 bin TL degerinde ziynet esyalarini çaldi. Olayla ilgili 16 yasindaki bir süpheli yakalanirken, sahsin 21 adet suç kaydinin oldugu tespit edildi.

Maltepe’de Aydinevler Mahallesinde 27 Kasim tarihinde bir evde hirsizlik olayinin yasanmasi üzerine Ilçe Emniyet Müdürlügü görevlilerince çalisma baslatildi.

Yapilan çalismalarda, 2 süpheli sahsin ev içerisinde toplam degerleri yaklasik 100 bin TL olan ziynet esyalarini çaldiktan sonra olay yerinden ayrildiklari tespit edildi.

Yasindan fazla suç kaydi var

Çalismalar kapsaminda, Küçükyali Mahallesinde 16 yasindaki süpheli H.K. polis tarafindan durduruldu. Sahsin yaninda bulunan iki adet bayan çantasi ve mont içerisinden 385 TL nakit para ve birçok ziynet esyasi ile birlikte 1 adet kapi açma aparati ele geçirildi.

Hirsizlik olayini gerçeklestirdigi belirlenen 16 yasindaki sahsin çesitli suçlardan toplam 21 adet suç kaydinin oldugu tespit edildi.

Yakalanan H.K.(16) isimli sahis, yürütülen tahkikat islemlerinin ardindan 28 Kasim tarihinde sevk edildigi adli makamlarca tutuklanarak Ceza Infaz Kurumuna teslim edildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile