Maltepeliler Güne Sporla Basliyor

Maltepeliler Güne Sporla Basliyor

’Spor yap, formda kal’ ve ’Bilinçli spor, saglikli toplum’ sloganlariyla çalismalarini sürdüren Maltepe Belediyesi, ilçe sakinlerine ücretsiz spor yapma imkâni da sunuyor. Ilçenin 6 mahallesindeki saha ve parklarda deneyimli hocalar esliginde Maltepeliler güne sporla basliyor.

Maltepe Belediyesi Spor Isleri Müdürlügü, ilçenin 6 mahallesindeki saha ve parklarda 08.00-09.00 arasi sabah sporu düzenliyor. Ritmik ve sportif hareketlerin yapildigi etkinlikler Esenkent Atlas Sokak Parki, Gülensun Futbol Sahasi, Cevizli Cumhuriyet Parki, Findikli Isilti Sokak Parki, Yali Kamuran Kumkumoglu Parki ve Idealtepe 50. Yil Korusu’nda düzenleniyor. ’Spor yap, formda kal’ ve ’Bilinçli spor, saglikli toplum’ sloganlariyla düzenlenen sabah sporunda yoga, pilates gibi vücudu çalistiran ve zinde kalmayi saglayan hareketler yaptiriliyor. Pilates bantlarini kullanarak birçok hareket yapan ve germe-açma gibi temel spor hareketlerini de uygulayan Maltepeliler belediyeye bu etkinlik için tesekkür ediyor.

Ücretsiz kurslar devam ediyor

Spor Isleri Müdürlügü ayrica çocuklar için ücretsiz zumba kids, ücretsiz yüzme kursu, Maltepe’nin Feyzullah, Girne, Basibüyük ve Esenkent mahallelerinin parklarinda ücretsiz basketbol kursu da düzenliyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile