Mamak Belediyesi Halter Takımı, Başarıya Doymuyor

Mamak Belediyesi Halter Takımı, Başarıya Doymuyor

Mamak Belediyesi Halter Takımı sporcusu Muhammed Karabayır İstanbul‘da düzenlenen Yıldızlar Ferdi Türkiye Halter Şampiyonası‘nda 5 sıklette yarışarak Türkiye üçüncülüğü elde etti.

İstanbul‘da düzenlenen yarışmada 5 sıklette mücadele eden sporculardan Mamak Halter Takımı Sporcusu 94 kiloda Muhammed Karabayır, bulunduğu sıkletteki 20 kişi arasından Türkiye üçüncülüğü elde ederek bronz madalya kazandı. Halter Takımı ayrıca yaklaşık bir ay önce Yıldızlar Dünya Şampiyonası Milli Takım Kadrosuna 69 kiloda yıldız sporcu Seyide Ene‘yi gönderme başarısı elde etti.

Halter takımının 3 minik haltercisi geçtiğimiz aylarda Türkiye Halter Federasyonu tarafından yaptıkları teknik hareketler değerlendirilerek en yetenekli sporcu seçildi. Yetenekli minik halterciler 4 Temmuzda Karabük‘te düzenlenecek Minikler Türkiye Şampiyonası‘na hazırlanıyor.

Takımın daha büyük başarılara imza atacağını belirten Takım Antrenörü İsa Altınyurt, "Sporcularımızın azmi ile daha büyük başarılara imza atacağız. Bir sporcunun Milli Takım düzeyine ulaşması için en az beş yıl gerekiyor. Sporcularımıza özen gösteriyoruz, emek veriyoruz. Mamak‘ı uluslararası arenalarda en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Sporcularımız da çalışmaların hakkını vererek bize ve Mamak‘a gurur yaşatıyor. Bizlerden desteğini esirgemeyen Mamak Belediye Başkanımız Mesut Akgül‘e teşekkür

ediyorum" diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile