Mamak'ta Artan Yapılaşmaya Karşı Yeni Yollar

Mamak'ta Artan Yapılaşmaya Karşı Yeni Yollar

Mamak Belediyesi, sene başından bu yana 31 bin 107 metre imar yolu açarken, 87 bin 104 metre de malzemeli yol bakımı gerçekleştirdi.


Mamak Belediyesi, artan yapılaşma ve nüfusla birlikte daha sağlıklı ulaşım sağlayabilmek için planlı bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Yapılaşmayla orantılı yeni imar yolları açma çalışmalarına ivme kazandıran Mamak Belediyesi, sene başından bu yana 31 bin 107 metre imar yolu açarken, 87 bin 104 metre de malzemeli yol bakımı gerçekleştirdi. Açılan yeni imar yollarının ilçenin gelişmesi ve konutlaşma açısından da büyümesi anlamına geldiğini kaydeden Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, parmakla gösterilen bir ilçe oluşturmak hedefiyle yola
çıkmıştık ve hizmet noktasında ciddi mesafe almış bir ilçe olduk” dedi.

HEDEF 45 BİN METRE
Ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, Mamak'ın gelişimine de katkı sağlayan Mamak Belediyesi, yol açarken çevreyi de temizliyor. Ekipler görüntü kirliliğine neden olan hafriyatları da kaldırıyor. Bir yandan yollarda ve kaldırımlarda bakım-onarım çalışması yaparken, diğer yandan yeni yol açma çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Akgül, "İlçemiz gelişime açık, tercih edilen bir bölge ve yapılaşma da hızla artış gösteriyor. Belediye olarak biz de yeni yollar açarak gelişime katkı sağlıyoruz"
dedi.

Akşemsettin, Şahapgürler, Ege, Altıağaç, Karaağaç ve Bahçeleriçi mahallelerinde yol açım çalışmalarının devam ettiğini belirten Akgül, 2014 yılında 45 bin metre yol açmayı hedeflediklerini kaydetti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile