Mamak'ta Köse Bucak Temizlik Sürüyor

Mamak'ta Köse Bucak Temizlik Sürüyor

Mamak Belediyesi, ilçe genelinde her mahalle, cadde ve sokaginin temiz olmasi adina ‘Daha Temiz Mamak’ sloganiyla baslattigi ve her hafta farkli bir mahallede gerçeklestirilen temizlik çalismalarini sürdürüyor.

Mamak Belediyesinin tüm birimleri tarafindan yürütülen kapsamli çalisma 250 personel ile Durali Aliç ve Aksemsettin mahallelerinde gerçeklesti. Bu kapsamda ekipler, kaldirimlardan, çöp konteynirlara yol kenarlarindan bahçe temizligine kadar birçok çalismayi yapti. Özellikle moloz ve bahçe atiklarini da kaldiran ekipler, yol, kaldirim ve asfalt gibi ihtiyaçlarini da giderdi. Ekipler ayni zamanda vatandaslarin toplu tasima araçlari için siklikla kullandigi duraklari da temizledi. Zabita ekipleri de kisitlama günlerinde hizmet veren esnafa uyarilarda bulundu.

Sehri daha yasanabilir kilmak ve tertemiz bir Mamak olusturmak için tüm ekipleriyle sahada olduklarini kaydeden Mamak Belediye Baskani Murat Köse, “Ilçemizin daha temiz olmasi için ekiplerimiz araliksiz bir sekilde, tüm cadde ve sokaklari temizliyor. Özellikle pandemi sürecinde vatandaslarimiza daha saglikli bir yasam alani sunmak için sehrimizin her noktasinda detayli temizligimizi gerçeklestirdik. Rutin çalismalarimiz disinda ’Temiz Mamak’ hedefiyle yapilan bu çalismalara da önem veriyoruz. ’Aslan yattigi yerden belli olur’ derler. Sokagini, isyerinin ve evinin önünü temiz tutan duyarli vatandaslarimiza da ayrica tesekkür ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile