Manavgat'a 'Altin Ilçe' Ve 'Ulasim Projesi' Ödülü

Manavgat'a 'Altin Ilçe' Ve 'Ulasim Projesi' Ödülü

Manavgat Belediyesi, ‘Golden City Awards 2021’ yarismasinda 2 ödüle birden layik görüldü. Uluslararasi Altin Kentler Dernegi tarafindan Istanbul’da ‘Afet ve Acil Durum Yönetimi Zirvesi’ temasiyla düzenlenen etkinliklerde Golden City Awards 2021 ödülleri dagitildi. Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, Istanbul’da bir otelde düzenlenen ve 21 Büyüksehir ve ilçe belediyesinin katildigi Afet ve Acil Durum Yönetimi Zirvesi’ne onur konugu olarak katilarak bir sunum da gerçeklestirdi.



“2 ödül birden”

Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, 28 Temmuz tarihinde baslayan ve 12 gün süren büyük yangin felaketinin seyrini ve felaket sonrasinda hayata geçirilen afet yönetimi ile belediye hizmetlerini katilimcilarla görsel sunum esliginde paylasti. Zirve sonunda düzenlenen ödül töreninde Manavgat Belediyesi iki ödüle birden layik görüldü.

Manavgat’ta geçirilen büyük yangin felaketini basarili bir sekilde yöneten Manavgat Belediyesi, ‘Yilin Altin Ilçesi’ ödülüne layik görülürken, bir ödül de belediyenin önümüzdeki günlerde hayata geçirecegi Anfili Tasit Köprüsü projesiyle ‘En Basarili Ulasim Projesi’ ne geldi.

“Küllerimizden yeniden dogariz standi ilgi gördü”

Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, ödülünü Kandilli Rasathanesi ve Deprem Arastirma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami Izleme ve Degerlendirme Merkezi Müdürü Dr. Dogan Kalafat ve Prof. Dr. Ali Koçak’in elinden aldi. Zirvede Manavgat Belediyesi’nin ‘Küllerimizden Yeniden Dogariz’ temasiyla kurdugu stand, izleyenleri duygusal anlar yasatti. Büyük ilgi gören standi Amasya Belediye Baskani Mehmet Sari, Kastamonu Belediye Baskani Galip Vidinlioglu, Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel, Bornova, Bodrum ve Küçük Çekmece belediye baskanlari ziyaret etti.

“Ödüllerimizin gerçek sahibi Manavgat halki”

Konu ile ilgili konusan Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, “Çalismalarimizin ödüllerle taçlandiriliyor olmasi bizim için büyük bir gurur. Yerel yöneticilerin en mutlu oldugu an yaptiklari islerin ödüllerle taçlandirilmasi, onurlandirilmasidir. Su an da böyle bir ambiansin içindeyiz Ödüllerimizin gerçek sahibi Manavgat halkimizdir. Bu gurur hepimizin” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile