Manavgat Belediyesi, turistlere Almanca ve İngilizce bilgilendirme yapıyor

Manavgat Belediyesi, yerleşik ve turizm şehrinde tatile gelen turistlere İngilizce ve Almanca hizmet veriyor. Belediyenin yeminli tercümanı Gülsüm Tez

Manavgat Belediyesi, yerleşik ve turizm şehrinde tatile gelen turistlere İngilizce ve Almanca hizmet veriyor. Belediyenin yeminli tercümanı Gülsüm Tezol, yerleşik ve tatile gelen turistlere yaşadıkları sorunlar ve turizm şehrinin tarihi ve doğal güzellikleri hakkında bilgilendirme yaptıklarını söyledi. Yaşadıkları mahallede her hangi bir sıkıntıları, bilgilenmek istedikleri konu ve resmi işlemlerle ilgili geniş kapsamlı anlatım yaptıklarını belirten Gülsüm Tezol, gösterdikleri yakın ilgiden ötürü çoğu turistin teşekkür ettiğini kaydetti.

Tezol, "Manavgat Belediyesi olarak yerleşik ve tatile gelen turistlerin sorunlarına karşı duyarlılık gösteriyoruz. Sorunlarını bildirmeleri halinde yetkili mercilerle irtibata geçerek kısa sürede çözüm bulmaya çalışıyoruz. Manavgat ve beldelerinde başta Almanlar olmak üzere Orta Avrupa, İngiliz, Rus, Baltık, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ve İskandinav ülke vatandaşları yerleşik yaşıyor. Genelde başvurular mülk alımı ve rutin işlerde takip edecekleri yasal prosedürlerle ilgili oluyor. Belediyemize başvuruda bulunanlara bilgilendirmede yardımcı oluyoruz." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile