Manavgat Belediyesi Yaralari Sarmaya Devam Ediyor

Manavgat Belediyesi Yaralari Sarmaya Devam Ediyor

Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen, yanginlarda evlerini kaybeden vatandaslarin konaklamalari için Çolakli Mahallesi’nde yer alan Manavgat Belediyesi Erkek Ögrenci Yurdu’nu tahsis etti.

Manavgat’ta, hayati durma noktasina getiren orman yanginlarinda evlerini kaybeden Yukari Isiklar, Kalemler, Çeltikçi ve Sarilar Mahallesi’nin Selale bölgesinde ikamet eden 48 vatandas, Çolakli Erkek Ögrenci Yurdu’ndaki özel olarak hazirlanan odalara yerlestirildi. Manavgat Belediyesi ekiplerinin özenle ilgilendigi vatandaslara, is yerlerine ve yakinlarina ulasim saglamasi amaciyla özel araç tahsisi de yapildi. Vatandaslar, en kötü günlerinde Manavgat Belediyesi’nin yanlarinda oldugunu belirterek Manavgat Belediye Baskani Sükrü Sözen’e ve ekibine tesekkür etti.

Orman yanginlarinin basladigi ilk günden beri Manavgat halkiyla birlikte canla basla çalisma yürüten Baskan Sükrü Sözen, Çolakli Erkek Ögrenci Yurdu’na gelerek magdur olan ailelere geçmis olsun dileklerinde bulundu. Baskan Sükrü Sözen, “ Içimizi ve yüregimizi yakan yanginlarda magdur olan vatandaslarimizla birlikte yaralarimizi birlikte sariyoruz. Tüm imkanlarimizi halkimizin emrine sunduk. Bu zor zamanlari birlikte asacagiz. Halkin evi olan Manavgat Belediyesi, halkla beraber bu kötü günleri asacak. Yanginda hayatini kaybeden vatandaslarimiza Allah’tan rahmet diliyor, tüm halkimiza tekrar geçmis olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile