Manavgat Evrenseki'de Alt Yapı Çalışmaları

Manavgat Evrenseki'de Alt Yapı Çalışmaları

Manavgat Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, 19 milyonluk alt ve üst yapı yatırımıyla Evrenseki'nin modern bir kente büründüğünü söyledi.



Manavgat Evrenseki Belediye Başkanı Recep Barut, belde içinde toplam 14 kilometre ana cadde, 13 kilometre yol ve 10 kilometre de aydınlatma yapıldığını kaydetti

Yapılan yatırımların 2013 yılında ihale edildiğini belirten Başkan Recep Barut, çalışmalarda son aşamaya geçtiklerini ifade ederek; “Evrenseki Belediyesi olarak 193 bin metrekare sıcak ve sathi asfalt, 99 metrekare kaldırım, parke döşemesi ve 52 kilometrelik kanalizasyon hattını yeniledik. 12 kilometre yağmur suyu drenajı yaptık. Evrenseki'nin yollarını baştan aşağıya yeniledik. Asfalt olmayan yolları, kilit taşıyla döşedik. Tüm yollar yenilendi ve aydınlatma tamamlandı. Uygulama planı kapsamında sahilden belde içine doğru ana caddemiz 35 metre genişliğinde yapıldı. Sıcak asfalt çalışmasının da birkaç gün içinde tamamlanacak. Yepyeni ve modern bir görünüme sahip olacak olan Evrenseki yollarımız vatandaşlarımıza ve misafirlerimize daha sağlıklı bir şekilde hizmet verecek” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile