Manavgat Gazeteciler ve İnternet Gazetecileri Cemiyeti Derneği Genel Kurulu

Manavgat Gazeteciler ve İnternet Gazetecileri Cemiyeti DerneğŸi'nin ilk başŸkanı, kurucu başŸkan Abdurrahman şžahin oldu.


Manavgat ilçesinde görev yapan basın mensuplarınca kuruluşŸ aşŸaması tamamlanan derneğŸin 1. OlağŸan Genel Kurulu, İlçe Halk Kütüphanesi'nde yapıldı.

Genel kurulda Arif Kaplan, Sedat Manav, Fatih Hepokur, Deniz Ekici ve Abdurrahman şžahin yönetim kurulu, Osman Ergin, Selda şženel ve Sinan Su denetim kurulu asil üyeliklerine seçildi.

Yönetim kurulu ilk toplantısında görev dağŸılımı yaptı. Manavgat Gazeteciler ve İnternet Gazetecileri Cemiyeti DerneğŸi'nin ilk yönetim kurulu başŸkanlığŸına, kurucu başŸkan Abdurrahman şžahin getirildi.

Sedat Manav ve Deniz Ekici başŸkan yardımcısı, Fatih Hepokur muhasip üye, Arif Kaplan ise genel sekreterlik görevine seçildi.

ǜyelerinin hak ve sorumluluklarını korumak, çalışŸma şŸartlarında iyileşŸtirmeler yapılması hususunda çalışŸmalar yapmak gibi misyonları bulunan derneğŸin yönetim kurulu, bir dizi ziyaretler gerçekleşŸtirerek, kurum kuruluşŸ ve sivil toplum örgütleriyle istişŸarelerde bulunacak.

 
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile