Manavgat Için Dayanisma Elden Ele Büyüyor

Manavgat Için Dayanisma Elden Ele Büyüyor

Antalya’da Muratpasa Belediyesi’nin dayanisma kampanyasiyla toplanan yardimlar, Gündogmus’ta baslayan ve Alanya’ya siçrayan yanginda tahliye edilen mahallelere ulasti. Dün gece yarisi, içinde su, ayran, hazir yiyecek ve çocuk bezi gibi temel ihtiyaçlarin bulundugu 3 minibüs ve kamyonet Gündogmus’a ulasirken sabah bir minibüs daha yola çikti.

Muratpasa Belediyesi’nin Manavgat’ta çarsamba günü ögle saatlerinde 4 farkli noktada birden baslayan ve adeta bir felakete dönüsen yangindan etkilenenler için baslattigi dayanisma kampanyasi devam ediyor. Belediyenin Cumhuriyet Mahallesi’nde bulunan kapali pazar yerindeki asevinde yardimlar toplaniyor.

Muratpasa Belediyesi, ilk günden itibaren Manavgat’ta yangindan etkili oldugu bölgelere 36 minibüs ve kamyonet dolusu su, ayran, hazir yiyecek, çocuk bezi gibi yardim malzemesi ulastirdi. Muratpasa Belediyesi ekipleri, dün gece yarisi ise, Gündogmus Ortakonus Mahallesi’nde ormanlik alanda baslayan ve Alanya’nin Bayir ve Güzelbag mahallelerine kadar ulasan yangindan etkilenenlere ulasti.

Belediye asevinde 3 minibüs, gece yarisi bölgeye giderek yardim malzemelerini birakti. Sabah saatlerinde ise bir minibüs su, ayran, hazir yiyecek ve çocuk bezi gibi temel ihtiyaç maddeleriyle doldurularak bölgeye gönderildi.

Belediye Baskani Ümit Uysal, sosyal medya hesaplarindan yaptigi açiklamada, dayanisma kampanyasina gösterdikleri ilgi dolayisiyla herkese tesekkür ederken “Bu büyük felaketten, kenetlenerek, dayanisma içinde çikacagiz. Tüm imkanlarimizla hemserilerimizin yaninda olmaya devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile