Manavgat protokolü bayramlaşma töreninde birlik ve beraberlik mesajı verdi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde protokol Kurban Bayramı töreninde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) konferans

Antalya'nın Manavgat ilçesinde protokol Kurban Bayramı töreninde birlik ve beraberlik mesajı verdi. Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) konferans salonununda yapılan bayramlaşma törenine Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu, Belediye Başkan Vekili İbrahim Halimoğlu, Garnizon Komutanı Jandarma Albay Kemal Şahintürk, MHP Antalya Milletvekili Doç.Dr. Mehmet Günal, CHP Antalya Milletvekili Atila Emek, siyasi parti temsilcileri, belde belediye başkanları, oda başkanları ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Bayramlaşma törenine gelen eski Adalet Partisi (AP) Antalya milletvekili Hasan Fehmi Boztepe yoğun ilgi gördü.

Bayramların birlik, beraberlik, sevgi ve kardeşliğin en yoğun yaşandığı güzel günler olduğunu belirten Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu, yılın 365 gününün bayram güzelliğinde geçmesi dileğinde bulundu. Türkoğlu, "Bayramlar bizim birlik, beraberlik, sevgi, hürmet ve kardeşlik duygularının en üst seviyede yaşadığım güzel zaman dilimi. Bayramda yaşadığımız bu güzellikleri yılın 12 ayına yayalım. Ağzımızın tadı hiç bir zaman bozulmasın. Bayram tadında bayramımız olsun." diye konuştu.

Kaymakam Türkoğlu, protokole, 570 dönüm üzerine kurulacak olan Manavgat Yat Üretimi Bakım ve Çekek Yeri hakkında bilgiler de verdi. Türkoğlu, Anadolu Üniversitesi'nin Manavgat'a 6 bölüm açmasıyla birlikte turizm şehrinin çehresinin değişeceğini kaydetti.

CHP Antalya Milletvekili Atila Emek ve MHP Antalya Milletvekili Doç.Dr. Mehmet Günal da yaptıkları konuşmalarda ilçe halkına bayram tadında güzel günler geçirmeleri dileğinde bulundu.

Protokol bayramlaşma töreni ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı'nı ziyaret etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile