Manavgat'ta Dans Ve Müzik Festivali

Manavgat'ta Dans Ve Müzik Festivali

Manavgat Belediyesi’nin, 7-8 Mayis 2024 tarihlerinde tarihi Side Limani’nda gerçeklestirdigi Dans ve Müzik Festivali, sanatseverle bulusuyor.

Açilis kortejiyle baslayan Dans ve Müzik Festivali’nin birinci gününde, Kuzey Kibris Türk Cumhuriyeti, Kazakistan, Ukrayna, Gürcistan, Özbekistan, Azerbaycan ve Dagistan’dan 780 dansçi sahne aldi. Side girisinden itibaren milli kiyafetleri ile yürüyen ülkelerin dans gruplari, oldukça renkli görüntüler olusturdu. Halk dansçilari, Manavgat Belediyesi Özgürlük Bandosu esliginde yürürken, yerli ve yabanci turistler de bu renkli görüntüleri kameraya alarak ani ölümsüzlestirdi. Festival, bu aksam tarihi Side Limani’nda devam edecek.

"Side bir dünya markasi"

Manavgat Belediye Baskan Yardimcisi Engin Tüter, Side’nin bir dünya markasi oldugunu söyleyerek su ifadelere yer verdi:

"Tarih boyunca birçok medeniyete ev sahipligi yapmis Side’mizde bu festivalleri yapmak bizim için bir gurur kaynagi. Side, bizim markamiz. Onu daha da parlatmak, dünyaya açmak için bu tarz festivallerin devamini getirecegiz. Bu festivalimiz, dünyanin dört bir yanindan bir araya gelen insanlar için kültürel bir köprü islevi görüyor."

Festivale, Manavgat Belediye Baskan Yardimcisi Engin Tüter, birim müdürleri ve yüzlerce vatandas katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile