Manavgat'ta Dehsete Düsüren Kaza

Manavgat'ta Dehsete Düsüren Kaza

Antalya’nin Manavgat ilçesinde, ariza nedeniyle baska bir araçla çekilen kamyonet, aracin kontagi çalistirilmadan çekilince direksiyonu kilitlendi ve bu sekilde yola çikti. Yoldaki kamyonete, otobüsün saniye farkiyla çarpmaktan kurtuldugu anlar kameraya yansidi. Kamyonete çarpan otomobildeki aileden ise 1 kisi yaralandi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Manavgat-Alanya D-400 karayolu Tekandiz mevkisinde meydana geldi. Manavgat’tan Alanya’ya seyir halindeki Fatih Lamci’nin kullandigi 42 DVP 20 plakali otomobil, Tekandiz mevkisinde önüne çikan Hayati Akan’in kullandigi 07 ASA 494 plakali kapali kasa kamyonete çarpti. Kazada otomobilde yolcu olarak bulunan Aysegül Lamci kolundan yaralanirken otomobil sürücüsü ve 2 küçük kizi büyük sans eseri kazayi burunlari bile kanamadan atlatti. Yaralanan Aysegül Lamci, olay yerine gelen 112 saglik ekibinin ambulansta yaptigi müdahaleden sonra çocuklarinin yaninda kalmak istedigini belirterek hastaneye gitmedi.

"Bir anda yolun ortasina gitti"

Kazanin ardindan olay yerine gelen trafik ekiplerine olayi anlatan Hayati Akan, yakit almak için yol kenarinda bulunan akaryakit istasyonuna girdigini belirterek, “Yakit aldiktan sonra aracim bir türlü çalismadi. Akaryakit istasyonunda bulunan bir kamyoncu arkadastan aracimi çalismasi için çekmesini istedim. Araci kamyonun arkasina bagladik ve bir anda ben daha kontagi takip hazir olmadan çekmeye basladi.

Bir anda aracimin direksiyonu kilitlendi ve yolun ortasina gitti. Kapiyi açip bagirmama ragmen beni duymadi” diye konustu.



"Kaza ani kamerada"

Is yerinin güvenlik kameralarina yansiyan kazada, aracin kamyonun arkasina baglanmasi, kamyonun hareket etmesiyle birlikte aracin yolun ortasina dogru gitme ani, D-400 Karayolunda seyir halindeki tir ve otobüsün araca çarpmaktan sonra anda kurtulmalari ve araç sürücüsünün kaza aninda araçtan inmesi görüldü.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile