Manavgat'ta 'Haydi Kızlar Kampa' Etkinliği

Manavgat Belediyesince 2017-2018 eğitim-öğretim yılının sona ermesinin ardından, kırsal mahallelerde yaşayan kız öğrenciler için Manavgat Belediyesi Kız Öğrenci Misafirhanesi'nde ücretsiz Yaz Dönemi Kız Öğrenci Kampı düzenleniyor.



Projenin bu yılki ayağının birinci dönemi 25 öğrenci ile başladı.

Öğrenciler Taşağıl, Sağırin, Kızılağaç, Sülek, Beydiğin, Okurcalar, Ahmetler, Gençler ve Ilıca mahallelerinden katılım gösterdi. 12 günlük programda öğrenciler, yüzme, tenis, drama, modern dans, resim, akıl oyunları, paintball, şelale, Side gezisi, tekne turu, lunapark, kişisel gelişim seminerleri, pilates, okuma dersleri, mutfak sanatları gibi derslere ve etkinliklere katılacak.

Proje kapsamında, şehir merkezinden uzak 14-19 yaş arası kız öğrenciler için toplamda 4 grup oluşturuldu. Manavgat Belediyesinin Haydi Kızlar Kampa Projesi ile toplamda 100 öğrenci misafir edilecek.

Kız öğrenci misafirhanesini ziyaret eden Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Amacımız kızlarımızın eğitim dönemi boyunca yaşadıkları yoğunluğu ve yorgunluğu üzerlerinden atmalarını sağlamak, sahiplenildiklerini hissettirmek. Ülkenin geleceğinde kendini iyi yetiştirmiş kadınların söz sahibi olması gerektiğine inanıyoruz. Biz de kızlarımıza bu kapsamda böyle bir program hazırladık." dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile