Manavgat'ta suya kapılan polis memuruna hala bulunamadı

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Taşağıl beldesi Beşkonak Köprü Çayı'na serinlemek için giren ve akıntıda kaybolan polis memuruna ulaşılamadı.

O

  Antalya ' nın Manavgat ilçesine bağlı Taşağıl beldesi Beşkonak Köprü Çayı ' na serinlemek için giren ve akıntıda kaybolan polis memuruna ulaşılamadı .

Osmaniye ' den Beşkonak Köprü Çayı ' na ailesiyle dinlenmeye gelen polis memuru Ömer Faruk Arıkan , 27 Haziran tarihinde öğle saatlerinde bölgede piknik yaptıktan sonra rafting alanın bitiminde , Karabük Köyü Köprüsü ' nün alt kısmında serinlemek için suya girdi ve akıntıya kapıldı . Polis memuru Arıkan , Köprü Çayı ' nda bir anda gözden kayboldu . Aile yaptığı araştırma sonucu Arıkan ' a ırmakta ulaşamayınca jandarmadan yardım istedi . Jandarma ekiplerinin 30 saat önce başlattığı arama kurtarma çalışmalarında polis memuruna ulaşılamayınca Antalya Deniz Polisi dalgıçları , Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri , Manavgat İtfaiyesi Arama Kurtarma ekibi ve bölgedeki raftingciler de arama kurtarma çalışmalarına destek verdi . Çalışmalar halen aralıksız olarak sürdürülüyor .

Kayıp polisin arama kurtarma çalışmalarının çayın güneyinde sürdürüldüğünü belirten Kanyon Rafting Su Sporları Sahibi Mustafa Ünal , suyun bulanık ve alanın dar olmasına rağmen çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydetti . Ünal , hala kayıp polise ulaşılamadığını kaydetti .

Polis memurunun arama kurtarma çalışmalarını Manavgat Kaymakamı Hacı İbrahim Türkoğlu , İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Enver Özkal ve İlçe Emniyet Müdürü Alper Tunga Gündoğmuş da yakından takip ediyor .

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile