Manisa Belediyesi’nde Bayram Coşkusu

Manisa Belediyesi’nde Bayram Coşkusu

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri ve belediye çalışanları ile makamında bayramlaştı.

Başkan Ergün, Başkan Yardımcıları Mimar Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, Tamer Çipiloğlu, Funda Solak, Taner İçöz, Serpil Çakır, Türkan Taş Köroğlu, Belediye Meclis Üyeleri Sezai Gürcan, Hüseyin Köroğlu, Süha Akyüz, Haldun Oluç, İbrahim Coşkuner ve Engin Sinaner ile bayramlaştı. Konuklarının Ramazan Bayramı’nı kutlayan Başkan Ergün, “Bayramlar sevgi ve birliğin kuvvetlendiği güzel günlerdir. Bu güzelliklerin her zaman sürmesi dileğimle, Ramazan Bayramı’nın vatanımıza ve milletimize hayırlara vesile olmasını temenni ederim” dedi.

BAŞKAN ERGÜN BELEDİYE PERSONELİYLE BAYRAMLAŞTI
Başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri ile birlikte daire müdürleri ve çalışanlarını makamına kabul eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, belediye personeliyle tek tek tokalaşarak, kendilerine ve ailelerine güzel, keyifli ve huzurlu bir bayram temenni etti. Başkan Ergün “Manisalı halkımıza en iyi hizmeti vermek adına özveriyle çalışan tüm personelimizin Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutluyorum. Nice bayramlarda hep birlikte, sevinç ve mutlulukla yine bir arada olmayı diliyorum” diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile