Manisa Büyüksehir Belediyesi Çinarlar Ve Fidanlari Bir Araya Getirdi

Manisa Büyüksehir Belediyesi Çinarlar Ve Fidanlari Bir Araya Getirdi

1 Ekim Dünya Yaslilar Günü ve Dünya Çocuk Günü dolayisiyla Manisa Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi, Atatürk Kent Parki’nda anlamli bir etkinlik düzenledi. Ismail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri, Atatürk Kent Parki Kresi’ndeki miniklerle bir araya geldi. Iki nesli birlestiren etkinlik, güzel anlara sahne oldu.

Manisa Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi tarafindan 1 Ekim Dünya Yaslilar Günü ve Dünya Çocuk Günü dolayisiyla önemli bir organizasyon düzenlendi.

Atatürk Kent Parki’nda düzenlenen organizasyona Manisa Büyüksehir Belediyesi Genel Sekreter Yardimcisi Ergün Aksoy, Baskan Danismani Nursel Ustamehmetoglu ve daire baskanlari katildi.

Programin ilk bölümünde Büyüksehir heyeti ile Ismail-Muammer Cider Huzurevi ve Dinlenme Yurdu sakinleri, çay esliginde samimi bir sohbet gerçeklestirdi. Programin ikinci bölümünde Atatürk Kent Parki Kres ve Gündüz Bakimevi ögrencileri, etkinlige dahil oldu. Huzurevi sakinlerini selamlayarak alana giris yapan minikler, Manisa Büyüksehir Belediyesi Sehir Tiyatrosu oyuncularinin hazirladigi Hacivat Karagöz oyunu ile eglenceli anlar yasadi. Tiyatro etkinliginin ardindan minik ögrenciler, kreste yaptiklari hediyeleri büyüklerine takdim etti. Iki farkli jenerasyon birbirlerine sarilarak hem Dünya Yaslilar Günü hem de Dünya Çocuk Günü’nü kutladi. Büyüksehir Belediyesinin hazirladigi etkinlik, güzel anlara sahne oldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile