Manisa Büyüksehir Belediyesi Ve Maski Saruhanli'da Degisimi Baslatti

Manisa Büyüksehir Belediyesi Ve Maski Saruhanli'da Degisimi Baslatti

Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan Saruhanli ilçe merkezinde Atatürk, Hükümet, Namik Kemal ve Talat Pasa Caddelerinde yapilacak prestij cadde düzenlemeleri öncesinde MASKI Genel Müdürlügü tarafindan 23,5 milyon TL yatirim bedeliyle altyapi çalismalarina baslandi.

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, Manisa’nin 17 ilçesinde daha saglikli ve kaliteli içme suyu temin etmek üzere yürüttügü çalismalara araliksiz devam ediyor. Yatirim ve Insaat Dairesi Baskanligi bünyesinde, Saruhanli’nin çehresini degistirecek olan prestij cadde düzenlemelerinde, altyapi çalismalarina baslandi. Çalismalarda Atatürk, Hükümet, Namik Kemal ve Talat Pasa Caddelerinde yagmur suyu ve içme suyu hatti döseme çalismalari araliksiz sürüyor. 4,5 kilometre yagmur suyu ve 5 bin 100 metre içme suyu hatti döseme çalismalarinin tamamlanmasinin ardindan Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan prestij cadde düzenlemelerine baslanacak. Saruhanli merkezde altyapi ve üstyapi çalismalarini kapsayan toplam 58 milyon 500 bin TL’lik yatirimla bambaska bir görünüme kavusacak.

“Saruhanli’nin çehresi degisecek”

Manisa Büyüksehir Belediyesi ve MASKI Genel Müdürlügü tarafindan yapilan yatirimlar ile Manisa’nin çehresini degistirecek birçok önemli projeye imza attiklarini ifade eden MASKI Genel Müdür Yardimcisi Erman Aydinyer, “MASKI Genel Müdürlügü olarak prestij cadde düzenlemelerinde Saruhanli ilçemizde baslattigimiz altyapi çalismalarimiz tüm hiziyla sürüyor. Atatürk, Hükümet, Namik Kemal ve Talat Pasa caddelerinde devam eden çalismalarda 4,5 kilometre yagmur suyu ve 5 bin 100 metre içme suyu hatti döseyecegiz. Altyapi yatirimlarimizin bedeli ise 23,5 milyon TL. Ekiplerimizin özverili çalismalari ile Saruhanlili hemserilerimize çok kisa sürede saglikli bir altyapi sunmus olacagiz. Ardindan Büyüksehir Belediyemiz tarafindan prestij cadde düzenlemesi yapilacak. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün önderliginde Manisa’nin çehresini degistirecek önemli çalismalara imza atmaya devam edecegiz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile