Manisa Çalışan Gazeteciler Derneği'nden Vali Deniz'e Ziyaret

Manisa Çalışan Gazeteciler Derneği Başkanı Turgay Duyar ile beraberinde heyet, Manisa Valisi Ahmet Deniz'i ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, dernek başkanı Duyar, Vali Deniz'e kabulü dolayısıyla teşekkür ederek, yeni kurdukları derneğin amacı ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Duyar il genelindeki tüm gazetecilerin sorunlarıyla ilgileneceklerini dile getirerek, dernek faaliyetlerinin eğitim odaklı olacağını ifade etti.

Eğitim faaliyetleri kapsamında halk eğitim merkezleri ve belediyeler ile işbirliği yaparak gazetecilerin kişisel gelişimine katkı sunmak istediklerini anlatan Duyar, şunları kaydetti:

"Meslektaşlarımızın gelişen çağın değişimlerine ayak uydurmaları için çeşitli kurs ve eğitimler gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Manisa ili genelinde kamu kurum ve kuruluşlarının basın ile ilgili birimlerinde çalışan arkadaşlarımıza yönelik halk eğitim merkezleri işbirliğiyle kurs ve eğitimler düzenleyeceğiz. Bu sayede meslektaşlarımıza daha kaliteli görsel ve bilgi notlarının servis edilmesiyle sırtlarındaki yükü hafifleteceğimize inanıyoruz."

Vali Deniz de yeni kurulan derneğin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek, ziyaretleri nedeniyle Manisa Çalışan Gazeteciler Derneği üyelerine teşekkür etti.

Ziyarette dernek yönetim kurulu üyeleri Soner Övümlü, Hasan Yiğen, Taner Tufan Savcı, Erkan Şimşek, Kamil Tekmen ve Burak Dalaslan da yer aldı.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile