Manisa CBÜ 30 Kasim Dünya Soförler Günü Düzenlenen Kahvalti Etkinligi Ile Kutlandi

Manisa CBÜ 30 Kasim Dünya Soförler Günü Düzenlenen Kahvalti Etkinligi Ile Kutlandi

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) 30 Kasim Dünya Soförler günü nedeniyle Rektörlük Dumanlidag Restoranda kahvalti esliginde kutlama programi düzenledi.

Manisa CBÜ 30 Kasim Dünya Soförler günü nedeniyle kutlama programi düzenledi.

Rektörlük Dumanlidag Restoranda kahvaltida ulastirma ekibiyle bir araya gelen üniversite yönetimi soförlerin istek ve sikayetlerini yerinde dinledi.

Kutlama etkinliginde konusan Rektör Ataç “Canlarini ortaya koyup yola koyulan siz degerli Ulastirma Birimimiz mensuplari ile çalismaktan çok mutluyum.” diyerek günün anlam ve önemine degindi. “Soförlük meslegini icra edenler çogu zaman ailelerinden ve çocuklarindan uzakta çalisarak mesleklerini yapmaya çalisiyor. Bu önemli günde yaninizda olmak istedik.” Ifadelerini kaydeden Rektör Ataç, “Bu vesileyle bir kez daha tüm soförlerimizin 30 Kasim Dünya Soförler Günü’nü tebrik ediyor, ebediyete irtihal etmis soförlerimize ise Allah’tan rahmet diliyorum" dedi.

Kahvalti etkinliginin sonunda emekli olacak birim personeli Feyzullah Dogangönül’e hizmetleri için plaket takdim eden Rektör Ataç, birim mensuplari için hazirlanan yelekleri de hediye etti.

Toplu fotograf çekilmesinin ardindan etkinlik sona erdi.

Düzenlenen programa Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Ataç, Rektör Yardimcilari Prof. Dr. Mustafa Kazaz, Prof. Dr. Ramazan Gökbunar, Genel Sekreter V. Doç. Dr. Bora Canbula, Idari ve Mali Isler Daire Baskani Mansur Bilgin ve Destek Hizmetleri Sube Müdürlügü Ulastirma Birimi mensuplari katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile