Manisa CBÜ Saglik Için Spor Merkezi Ilgi Görüyor

Manisa CBÜ Saglik Için Spor Merkezi Ilgi Görüyor

Manisa Celal Bayar Üniversitesi (MCBÜ) Bilimleri Fakültesi bünyesinde hizmet veren Saglik Için Spor Merkezi, bilimsel yöntemler kullanarak hem vatandaslarin sosyallesmesine hem de saglikli bir yasam sürmesine olanak sagliyor.

Yenilenen hizmet binasiyla bir çok spor dalinda bilimsel yöntemlerle gelecegin antrenörlerini yetistiren MCBÜ Bilimleri Fakültesi, Saglik Için Spor Merkezi ile de vatandaslarin hem sosyallesmesini hem de saglikli bir yasam sürmesine yardimci oluyor. Saglik Için Spor Merkezine katilan vatandaslar saglikli yasam, forma girme, kilo verme, sikilasma, vücut gelistirme, kuvvet gelisimine yönelik egzersizler gibi birçok imkandan faydalanabiliyor. Öte yandan alaninda uzman ögretim elemanlari ve antrenörler esliginde yetiskin bireylere yönelik yapilan uygulamalar korona virüs normallesme kosullari da gözetilerek uygun ortamlarda gerçeklestiriliyor.

Merkez hakkinda bilgi veren Saglik için Spor Merkezi Koordinatörü Arastirma Görevlisi Dr. Tolga Besikçi, “Müzik esliginde uzman egitmenlerle beraber grup aktiviteleri yapiyoruz. Yoga ve plates kurslarimiz da devam ediyor. Herkese hitap edebilmeyi amaçliyoruz. Özellikle Manisa halkini buraya spor yapmaya davet ediyoruz. Korona virüs salgininin etkileri devam ediyor. Biz de bu salgin döneminde hareketsiz kaldigimiz zamanlari burada grup egzersizleriyle telafi ediyoruz. Ilgi her geçen gün artiyor. Salgin sürecinde herkes evinde geçirdigi için salgin sonrasi kilo vermek için insanlarin yogun talepleri var. Her gelen de memnun sekilde programlarina devam ediyor. Fiziksel olarak yararlarinin yaninda burada yaptigimiz egzersizlerin sosyal ve psikolojik açidan faydalari da var. Buraya gelen vatandaslarimiz sosyalleserek kendi aralarinda fikir alisverisi yapiyorlar, yeni arkadasliklar ediniyorlar. Spor yaptiginda kisiler kendilerini daha rahat ve iyi hissediyor. Islerine daha saglikli dönebiliyor. Sadece fiziksel saglik degil psikolojik olarak da faydalarini saymakla bitiremeyiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile