Manisa'da 137 Kök Kenevir Ele Geçirildi

Manisa'da 137 Kök Kenevir Ele Geçirildi

Manisa’nin Akhisar ve Ahmetli ilçelerinde jandarma ekiplerinin düzenledigi operasyonlarda, yasa disi ekilmis toplam 137 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.

Akhisar Ilçe Jandarma Komutanligi ekipleri, Ü.Ö. (50) isimli sahsa ait misir tarlasinda yasa disi kenevir bitkisi yetistirildigi bilgisine ulasti. 36 dönümlük misir tarlasinda yapilan aramada 84 kök kenevir bitkisi tespit edildi. Misir tarlasinin bakimini yapan H.G’nin (38) ise "uyusturucu ve uyarici madde bulundurma, satin alma, kabul etme" suçundan suç kaydi oldugu belirlendi. Süpheli H.G’nin evinde ve eklentilerinde yapilan aramada, seffaf posete sarili 10 gram skank (skunk) ve içmeye yarayan bong aparati bulundu. Gözaltina alinan H.G., ifadesinin alinmasinin ardindan serbest birakildi.

Ahmetli ilçesine bagli Bahçecik Mahallesi Haciömerli mevkiinde de Ahmetli Ilçe Jandarma Komutanligi ekiplerince yapilan istihbarat çalismasi sonucu ormanlik alana yasa disi kenevir bitkisi ekildigi belirlendi. Bölgede yapilan aramada boylari 30 cm ile 150 cm uzunlugunda degisen 53 adet kenevir bitkisi ele geçirildi. Yasa disi kenevir bitkisi ekimi yapan sahis veya sahislarin tespiti için çalismalarin devam ettigi bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile