Manisa'da 21 Motosiklet Daha Trafikten Men Edildi

Manisa'da 21 Motosiklet Daha Trafikten Men Edildi

Manisa Il Emniyet Müdürlügü trafik ekipleri tarafindan il genelinde yapilan motosiklet denetimlerinde 21 motosiklet trafikten men edilirken 218 motosiklet ve sürücüsüne de 584 bin 306 TL idari para cezasi kesildi.

Manisa Il Emniyet Müdürlügü Trafik Denetleme Sube Müdürlügü ve ilçe trafik birimleri tarafindan 30-31 Ocak tarihleri arasinda 28 ekip 54 personel ile motosikletlere yönelik özel denetim gerçeklestirildi.

Yapilan denetimlerde 1295 araç ve sürücüsü kontrol edilirken, 218 araç ve sürücüsüne toplam 584 bin 306 TL idari para cezasi uygulandigi ve 21 motosikletin de trafikten men edildigi açiklandi. Yapilan açiklamada ayrica Il Emniyet Müdürlügünce trafik güvenligi için motosikletler üzerinde denetimlerin araliksiz devam edecegi bildirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile