Manisa'da Alışveriş Şöleni Stantlarına Son Gün Kala Yoğun İlgi

Manisa'da Alışveriş Şöleni Stantlarına Son Gün Kala Yoğun İlgi

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası'nın (MTSO) bu yıl ilkini düzenlediği Alışveriş Şöleni'nin, şehir merkezindeki iletişim ve tanıtım stantlarına son gün kala Manisalılar yoğun ilgi gösteriyor.

Şölen boyunca hedeflenen 3 milyon TL ciro da son gün kala aşıldı. 3 milyon TL cironun aşılmasının ardından 40 bin adet ilave bilet basıldığı bildirildi.

Son gün 24 Nisan olan ve 18 gün süren Alışveriş Şöleninde Manisalılar birbirinden değerli hediyeler kazanmak için kurulan stantlardan çekiliş kuponlarına akın ediyor. Özellikle Şehir Merkezinde Eski Cafe Corner'ın bulunduğu alanda kurulan stantta vatandaşlar bilet alabilmek için sıra oluşturdu. Sıraya giren vatandaşlar biletlerini aldıktan sonra stant alanında yapılan gösterileri izleyip eğlenme fırsatı buluyorlar. Yapılacak olan çekilişte Manisalılar 3 otomobil, 10 derin dondurucu, 10 Televizyon, 10 çamaşır makinesi ve 10 adet kamera kazanma şansını elde edecekler.

“HEDEFLENEN 3 MİLYON TL CİRONUN ÜZERİNE ÇIKILDI”
Hedeflenen 3 milyon TL cironun aşıldığını söyleyen Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz,” Yoğun ilgi olduğu için ilave 40 bin adet daha bilet bastırdık. Manisa’da bir ilke imza atarak bu güzel şöleni başlattık. Şölen süresince düzenleyeceğimiz etkinliklerde Manisa sokaklarına hareketlilik getirdiğini gördüm. Ve de en önemlisi ise, esnafımıza ve tacirimize bir nebze olsun rahat nefes aldırdığımıza ve şehrin ekonomisini canlandırdığımıza inanıyorum. Şölene katılan vatandaşlarımız bu vesileyle hem eğlenip hem de alışveriş yaptılar. İnşallah bu yaptığımız şölen geleneksel hale gelir” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile