Manisa'da Altyapi Çalismalari Devam Ediyor

Manisa'da Altyapi Çalismalari Devam Ediyor

MASKI Genel Müdürü Burak Aslay, Yunusemre ilçesi Muradiye OSB Kavsagi Sanayi Caddesindeki bulvarda Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapilacak olan asfalt çalismasi öncesinde MASKI Genel Müdürlügü tarafindan yapimina baslanan 9 milyon TL yatirim bedelli 4 bin 300 metrelik yagmur suyu hatti çalismalarini yerinde inceledi.

Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, il genelinde altyapi güçlendirme çalismalarina devam ediyor. Bu kapsamda MASKI, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Cengiz Ergün’ün talimatlariyla 9 milyon TL yatirim bedeli ile geçtigimiz günlerde basladigi Yunusemre ilçesi Muradiye OSB Kavsagi Sanayi Caddesindeki bulvarda 4 bin 300 metrelik yagmur suyu hatti çalismalarini tüm hiziyla sürdürüyor. MASKI Genel Müdürü Burak Aslay da yogun yagisli havalarda meydana gelen taskinlara son vermek adina hayata geçirilen çalismayi yerinde takip ederek yetkili personelden bilgi aldi. Genel Müdür Aslay’a Kanalizasyon Dairesi Baskani Cem Çöllü, sube müdürleri ve yetkili personel eslik etti. Yagmur suyu çalismalarinin ardindan Manisa Büyüksehir Belediyesi tarafindan yol çalismasi yapilacak.

“Altyapisi saglam bir Manisa için yatirimlarimiz hiz kesmiyor”

Bölgede incelemelerde bulunan Genel Müdür Burak Aslay, “Trafik akisinin çok yogun oldugu bir bölge olan Muradiye OSB Kavsagi Sanayi Caddesindeki bulvarda Manisa Büyüksehir Belediyemiz tarafindan yol çalismasi yapilacak. Öncesinde MASKI Genel Müdürlügü olarak, yogun yagisli havalarin bu bölgede taskinlara sebebiyet vermemesi ve daha saglikli bir altyapi insa etmek adina 9 milyon TL yatirim bedeline sahip 4 bin 300 metrelik yagmur suyu hatti çalismasi yapiyoruz. Ekiplerimizin özverili çalismasiyla kisa sürede tamamlamayi planladigimiz projemizle birlikte yagmur sularinin dere yatagina saglikli bir sekilde akisini saglamis olacagiz ve buradaki altyapi tamamen güçlendirilmis olacak. Büyüksehir Belediye Baskanimiz Sayin Cengiz Ergün liderliginde altyapisi saglam bir Manisa için yatirimlarimiza devam ediyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile