Manisa'da Bagimlilikla Mücadele Için Isbirligi Protokolü

Manisa'da Bagimlilikla Mücadele Için Isbirligi Protokolü

MANISA – Manisa Ruh Sagligi ve Hastaliklari Hastanesi ile Ege Üniversitesi Madde Bagimliligi, Toksikoloji ve Ilaç Bilimleri Enstitüsü arasinda isbirligi protokolü imzalandi.

Manisa Ruh Sagligi ve Hastaliklari Hastanesi Bashekimi Cengiz Cengisiz, hastane olarak çalisanlarin ve ögrencilerin madde bagimliligi üzerine bilgi, farkindalik ve birikimlerini arttirmak adina yaptiklari çalisma çerçevesinde Ege Üniversitesi Madde Bagimliligi, Toksikoloji ve Ilaç Bilimleri Enstitüsü ile isbirligi protokolü imzaladiklarini kaydetti.

Manisa Ruh Sagligi ve Hastaliklari Hastanesi Bashekimi Cengisiz’in makaminda gerçeklestirilen isbirligi protokolü imza törenine, Manisa Il Saglik Müdürü Doç. Dr. Emre Erkus, Ege Üniversitesi Madde Bagimliligi, Toksikoloji ve Ilaç Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Serap Annette Akgür, Enstitü Müdür Yardimcisi Doç. Dr. Görkem Yararbas ile Manisa Ruh Sagligi ve Hastaliklari Hastanesi Biyokimya ve Klinik Biyokimya Uzm. Dr. Inci Saglam ve Manisa Bagimlilikla Mücadele Dernegi Baskani Uzm. Dr. Ümit Atman katildi.

Isbirligi protokolündeki amaçlarinin çalisanlarin ve ögrencilerin madde bagimliligi üzerine bilgi, farkindalik ve birikimlerini arttirmak adina yapilacak çalismalarin çerçevesini belirlemek oldugunu kaydeden Bashekim Cengisiz, “Bagimlilikla mücadele ulusal eylem plani çerçevesinde hastanemiz ile Ege Üniversitesi Madde Bagimliligi, Toksikoloji ve Ilaç Bilimleri Enstitüsü arasinda isbirligi protokolü imzalanmistir. Ulusal ve uluslararasi bilimsel alanda çalismalariyla taninan Prof. Dr. Serap Annette Akgür hocamiz ve ekibinin bilimsel destegiyle çalismalarimiz güç ve ivme kazanacaktir. Manisa’miz, çalisanlarimiz ve hastanemiz adina hayirli olsun” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile