Manisa'da Belediye-vatandaş İşbirliğine Güzel Örnek

Manisa merkezde Nurlupınar Mahallesi sakinlerinin yol problemi, vatandaşların bahçelerinden feragat etmesi ile aşıldı.

Manisa Belediyesi’nin Nurlupınar Mahallesi’ndeki yol çalışmasını Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü yerinde inceledi.

Mahalle Muhtarı Hüseyin Akbulut ile birlikte çalışmaları inceleyen Çöllü, Akbulut’tan bilgi aldı. Manisa Belediyesi’ne ve Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e çalışmalar nedeniyle teşekkürlerini sunan Nurlupınar Mahallesi Muhtarı Hüseyin Akbulut, “Bu yolumuz yaklaşık 10 senedir, daha önceki belediye başkanları zamanında kapatıldı. Bu sıkıntımızı Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, İmar İşleri ve Fen İşleri Müdürlüğümüze aktardık. Sağ olsunlar hemen çalışma yaptılar ve 8-10 metre genişliğinde bir yola kavuşturdular bizi. Nurlupınar’a ilk girişte NATO yolu gibi yolumuz açıldı. Yolun açılmasından sonra Belediye Başkanımıza, ekibine her gün teşekkür ediyor. Kaldırımlarımız da tamamlanıyor. Asfaltın da tamamlanmasıyla birlikte mahallemiz önemli bir sorununu bitirmiş olacak” dedi.

Nurlupınar Mahallesi’nin yol sorununu Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla çözüme kavuşturduklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı ve Fen İşleri Müdürü Cem Çöllü de, “Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, bu mahalleyi ziyaretinde yol sorunu gündeme gelmişti. Bu bölgede bahçeli evi olan vatandaşlarımız Başkan Ergün’e yolun açılması durumunda bahçelerinden feragat edebileceklerini belirtmiştiler. Bunun ardından Fen İşleri Müdürlüğü olarak hemen çalışma başlattık ve Nurlupınar Mahallesi’nin bu sorununu çözüme kavuşturduk. Belediye-vatandaş işbirliğiyle Nurlupınar Mahallesi geniş bir yola kavuştu. Asfaltının da yapılmasıyla, mahalle yeni bir çehreye kavuşacak. Vatandaşlarımızın konu ile ilgili duydukları memnuniyet de, bizleri mutlu etti” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile