Manisa'da İhale Operasyonu

Manisa'da İhale Operasyonu

Manisa İl Özel İdaresi'nde çalışanlara ve bazı müteahhitlere yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 16 kişi mahkemeye sevk edildi.


Manisa'da 5 Kasım günü, Manisa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Manisa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince; İl Özel İdaresi'nde çalışanlarla bazı müteahhitlere, ihaleye fesat karıştırdıkları gerekçesiyle operasyon düzenlendi.

Manisa merkez ve ilçelerinde eşzamanlı düzenlenen operasyonda, çıkar amaçlı suç örgütü kurmak, kurulan örgüte üye olmak, örgüt kapsamında ihaleye fesat karıştırmak, Edimin ifasına fesat karıştırmak, Kamu kurum ve kuruluşlarındaki şahıslara rüşvet vermek ve almak suçlarından
15 kişi gözaltına alındı. H.Y.,K.Y, H.A., C.D.M., E.A., E.B., B.K., N.K., M.C.,C.K., L.Y.,N.B., D.Y., C.T., A.Ç. ve İ.U. isimli toplam 16 şahıs Manisa Devlet Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrollerinin ardından mahkemeye sevk edildi. Ayrıca operasyon kapsamında suç unsuru olabileceği değerlendirilen çok sayıda ihale evrakı ve suç unsuruna gerekli incelemelerin yapılabilmesi amacıyla polis tarafından el konuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile