Manisa'da Jandarma Ve Emniyetten Ortak Trafik Denetimi

Manisa'da Jandarma Ve Emniyetten Ortak Trafik Denetimi

Manisa’nin Saruhanli ilçesinde Il Jandarma Komutanligi ve Il Emniyet Müdürlügüne bagli motosikletli trafik timleri ve motosikletli asayis timlerinden olusan karma ekip ile düzenlenen trafik denetimlerinde 100 araç sürücüsüne idari ceza uygulanirken 39 araç trafikten men edildi, çalinti kaydi bulunan 2 araç ise yakalandi.

Manisa il genelinde son 5 yilda yasanan trafik kazalarinin yüzde 42’sine motosiklet ve traktörlerin karistigi, kazalarda da 126 kisi ise hayatini kaybettigi ögrenildi. 11 bin 282 kisi de kazalarda yaralandi. Meydana gelen kazalarda motosiklet ve traktörlerin önemli yer tutmasi nedeniyle Il Jandarma Komutanligi ve Il Emniyet Müdürlügü harekete geçti. Il Jandarma Komutanligi ve Il Emniyet Müdürlügüne bagli Motosikletli Trafik Timleri ve Motosikletli Asayis Timlerinden olusan karma ekip ile Saruhanli’da denetim düzenlendi.

Düzenlenen denetlemelerde 245 araç kontrol edilirken 100 araç ve sürücüsüne trafik idari para cezasi uygulandi. 39 adet araç trafikten men edildigi denetimlerde çalinti kaydi bulunan 2 adet motosiklet yakalanarak adli islem yapilmak üzere asayis ekiplerine teslim edildi.

Denetimlerde Manisa Il Jandarma Komutanligina bagli 3 motosikletli trafik timi, 1 motosikletli asayis timi ile Il Emniyet Müdürlügüne bagli 6 Motosikletli ekip katildi.

Önümüzdeki günlerde benzer denetim faaliyetlerine devam edilecegi ögrenildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile