Manisa'da KÖFN Rüzgari Esti

Manisa'da KÖFN Rüzgari Esti

484. Uluslararasi Manisa Mesir Macunu Festival programi kapsaminda ünlü müzik grubu KÖFN Cumhuriyet Meydani’nda sahne aldi. KÖFN, meydani dolduran binlerce Manisaliya sarkilariyla ve sahne performansiyla muhtesem bir gece yasatti.

Bu yil 484’üncüsü düzenlenen Uluslararasi Manisa Mesir Macunu Festivali, konserler ve birbirinden renkli etkinliklerle doludizgin devam ediyor. Festival programi kapsaminda bu kez de pop müzik listelerinin zirvesinde yer alan, Salman Tin ve Bilge Kagan Etil’den olusan elektro pop grubu KÖFN, Cumhuriyet Meydani’nda sahne aldi. Konseri binlerce Manisali izledi.

Binlerce Manisali Cumhuriyet Meydani’na akin etti Manisa merkez ve ilçelerinden meydana akin eden vatandaslar KÖFN grubunun seslendirdigi parçalara hep bir agizdan eslik ederken bir yandan da o güzel anlari cep telefonlari ile ölümsüzlestirdi. KÖFN grubunun dillerden düsmeyen sarkilari ve muhtesem sahne performansi dinleyenlerden büyük alkis topladi. Konser sirasinda Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arinç, Manisa Il Kültür ve Turizm Müdürü Ibrahim Sudak ve Manisa Büyüksehir Belediyesi Kültür ve Sosyal Isler Dairesi Baskani Meliha Çavusoglu Kilinçlar KÖFN’ü performansindan dolayi tebrik ederek çiçek ve Manisa Mesir Macunu olan sepet hediye etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile