Manisa'da Komandolarin Gösterisi Mest Etti

Manisa'da Komandolarin Gösterisi Mest Etti

Manisa’da 30 Agustos Zaferi’nin 102. yili kutlamalarinda Kirkagaç Jandarma Komando Egitim Merkez Komutanligi komandolarinin gösterileri izleyenlerden büyük alkis aldi.

Manisa’da 30 Agustos Zafer Bayrami kapsaminda kutlama programi düzenlendi.

30 Agustos Zaferi’nin 102. yili dolayisiyla düzenlenen kutlamalar saygi durusunda bulunulmasi ardindan Istiklal Marsinin okunmasiyla basladi.

Törende bir konusma yapan Manisa Valisi Enver Ünlü, “Geçmisi kahramanliklarla dolu olan milletimiz için agustos ayi ayni zamanda zaferler ayidir. Malazgirt’ten Kosova’ya, Çaldiran’dan Mohaç’a uzanan ve Çanakkale’de Anafartalar ve Conkbayir ile abidevi bir hüviyet kazanan, Türk Milletinin üstün basarilari, Büyük Taarruzla taçlanmistir. Büyük Taarruz; milli ve mukaddes degerlerimizi ayaklar altina alarak, bizi öz yurdumuzdan söküp atmak isteyen müstevlilere karsi, vatanini müdafaa eden büyük milletimizin tarihe mal olan müstesna bir mücadelesidir” dedi.

Vali Ünlü’nün konusmasinin ardindan Kirkagaç Jandarma Komando Egitim Merkez Komutanligi komandolari tüfekli gösteri sundu. Yakin dövüs tekniklerindeki hünerlerini de sergileyen komandolar izleyenleri mest etti.

Törende Manisa Büyüksehir Belediyesi halk danslari toplulugu tarafindan Ege Bölgesine özgü Efe oyunlari oynanirken asker üniformasi giyen küçük bir çocuk da gösterilere eslik etti.

Kutlama programi tören geçisiyle sona erdi.

Törene Manisa Valisi Enver Ünlü, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Ferdi Zeyrek, Manisa Cumhuriyet Bassavcisi Krutca Eker, Manisa Emniyet Müdürü Fahri Aktas, Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rana Kibar, Manisa Barosu Baskani Ümit Rona, Gençlik ve Spor Il Müdürü Yunus Öztürk, AK Parti Manisa Il Baskani Salih Hizli, CHP Manisa Il Baskani Ilksen Özalpler, IYI Parti Manisa Il Baskani Zafer Iksir, protokol üyeleri ve vatandaslar katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile