Manisa'da Korkunç Olay

Manisa'da Korkunç Olay

Manisa’nin Akhisar ilçesinde, kizini iple bogan baba baba intihar etti. Baba ve kizi, akrabalari tarafindan evde ölü olarak bulundu. Baba Ömür Ö.’nün önce 10 yasindaki kizi A.Ö.’yü iple bogdugu ardindan iki mektup birakarak intihar ettigi belirtildi.

Olay, Manisa’nin Akhisar ilçesine bagli Hürriyet Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 219 sokakta bulunan bir apartmanda yasayan Ömür Ö. ve kizi A.Ö.’den haber alamayan yakinlari eve geldiklerinde baba ve kizin ölü oldugunu fark etti. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Ömür Ö.’nün önce 10 yasindaki kizi A.Ö.’yü iple bogarak öldürdükten intihar ettigini verdigini tespit etti.

Olay yerine gelen Akhisar Cumhuriyet Bassavciligi, gerekli incelemeleri gerçeklestirdikten sonra, hayatini kaybeden baba ve kizinin cenazelerini Izmir Adli Tip Kurumu’na sevk etti. Olayla ilgili sorusturma baslatilirken, haberi alan yakinlari ve mahalle sakinleri büyük bir sok yasadi. Olay yerinde sinir krizi geçiren aile üyelerine saglik ekipleri müdahale etti.

Baba Ömür Ö.’nün yazdigi belirlenen iki adet mektup bulunurken olayla ilgili sorusturma devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile