Manisa'da Muhtarlar, Gününü Kutladi

Manisa'da Muhtarlar, Gününü Kutladi

Manisa’da 19 Ekim Muhtarlar Günü, Manisa’da Atatürk ve Milli Egemenlik Aniti’na çelenk sunulmasiyla basladi. Cumhuriyet Meydani’nda gerçeklestirilen programin ardindan Manisa Büyüksehir Belediyesi Muhtarlik Isleri Dairesi Baskani Ergün Aksoy, MASKI Ilçe Hizmetleri Dairesi Baskani Serpil Çakir ve beraberindeki muhtar dernek baskanlari ile muhtarlar, Manisa Valisi Yasar Karadeniz’i ziyaret ettiler.

19 Ekim 2015 tarih ve 29507 sayili Resmi Gazete’de yayimlanan 2015/11 sayili Basbakanlik Genelgesi ile her yil 19 Ekim tarihinin ’’Muhtarlar Günü’’ olarak kutlanmasi karari geregince Manisa’da muhtarlar gününü kutladi. Cumhuriyet Meydani’nda gerçeklestirilen etkinliklere Manisa Büyüksehir Belediyesi Baskan Danismani Nursel Ustamehmetoglu, Muhtarlik Isleri Dairesi Baskani Ergün Aksoy, Zabita Dairesi Baskani Mustafa Duman, MASKI Genel Müdürlügü Ilçe Hizmetleri Dairesi Baskani Serpil Çakir, Sehzadeler Belediyesi Baskan Yardimcisi Atilla Efendioglu, Manisa Büyüksehir Muhtarlar, sube müdürleri, Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Hüseyin Özdemir, Sehzadeler Muhtarlar Dernegi Baskani Seref Ocakligil, Yunusemre Muhtarlar Dernegi Baskani Bedriye Pehlivan ve muhtarlar katildi.

Program Saygi Durusunda bulunulmasi ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla basladi.

Ardindan Manisali Muhtarlar adina Atatürk ve Milli Egemenlik Aniti’na çelenk sunulmasiyla devam etti.

Cumhuriyet Meydani’nda gerçeklesen kutlama programinin ardindan Muhtarlik Isleri Dairesi Baskani Ergün Aksoy, MASKI Hizmetleri Dairesi Baskani Serpil Çakir, Manisa Büyüksehir Muhtarlar, sube müdürleri, Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Hüseyin Özdemir, Sehzadeler Muhtarlar Dernegi Baskani Seref Ocakligil, Yunusemre Muhtarlar Dernegi Baskani Bedriye Pehlivan ile birlikte Manisa Valisi Yasar Karadeniz’i ziyaret etti. Ziyaretten duydugu memnuniyeti belirten Vali Karadeniz, muhtarlarin devlet islerinin yürütülmesindeki önemine degindi. Günün önemine ithafen konusmalarin yapilmasiyla birlikte Manisa Valisi Yasar Karadeniz’e gerçeklestirilen ziyaret noktalandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile