Kaza, saat 18.15 siralarinda Izmir-Ankara D300 karayolu Sanayi Kavsagi’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kula yönünden Usak yönüne dogru seyir halinde olan Sultan Ç. (42) idaresindeki 06 BEP 962 plakali otomobil, kirmizi isikta bekleyen araçlari son anda fark etmesine ragmen ani fren yapip direksiyon hakimiyetini kaybederek araçlara daldi. Kazanin siddetiyle isikta bekleyen 6 araçta maddi hasar meydana gelirken, araçlardan biri yanmaya basladi.
Ilk olarak vatandaslarin müdahale ettigi araçtaki yangin büyümeden kontrol altina alinirken, kazayi ilk baslatan otomobilde bulunan 3’ü engelli 5 kisi yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine çok sayida ambulans, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Ilk müdahaleleri olay yerinde yapilan yaralilar Sultan Ç., Derya Karabagli (40), Haluk Taha Karabagli (14), Abdullah Ekrem Akdemir (18) ve Ali Atlas Köse (12), Kula Devlet Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi. Yaralilarin saglik durumunun iyi oldugu ögrenildi.
Kaza sebebiyle Izmir-Ankara D300 karayolunun Usak istikametinde trafik bir süre tek seritten kontrollü olarak saglandi. Kazaya karisan araçlarin yoldan kaldirilmasi ile trafik normal seyrine döndü.
Kazayla ilgili baslatilan sorusturma sürüyor.
Manisa'da Zincirleme Kaza Açiklamasi 3'Ü Engelli 5 Yarali
Manisa’nin Kula ilçesinde seyir halindeki bir otomobil, kirmizi isikta bekleyen araçlara çarpti. Kazanin siddetiyle 6 araçta maddi hasar meydana gelirken, bir otomobilde bulunan 3’ü engelli 5 kisi yaralandi.



















