Manisa'dan Kısa Kısa

Akhisar Belediyesi, Bosna Hersek’in Donji Vakuf Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzaladı.

Akhisar Belediyesi, Bosna Hersek’in Donji Vakuf Belediyesi ile kardeş şehir protokolü imzaladı.

Akhisar Belediyesi Encümen salonunda düzenlenen toplantıda Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Donji Vakuf Belediye Başkanı Huso Susic, protokole imza attı.

Donji Vakuf Belediyesi ile kardeş şehir olmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Başkan Hızlı, iki şehir arasında ticari ilişkilerin gelişmesi için gerekli adımların atılacağını kaydetti.

Bosnalılar'ın Akhisar'ı daha sık ziyaret etmesi gerektiğine dikkati çeken Donji Vakuf Belediye Başkanı Susic ise 'Bizi burada çok iyi karşıladılar. Sizin gibi bir kardeş şehire sahip olduğumuz için çok mutluyuz' diye konuştu.

- Kula ilçesine spor kompleksi

Gençlik ve Spor Hizmetleri Manisa İl Müdürü Savaş Duman, ilçeye yapılması planlanan spor kompleksi temelinin mayıs ayı içinde atılacağını söyledi.

Kula Kaymakamı Murat Güven ile birlikte Zaferiye Mahallesi’nde yapımı tamamlanan futbol sahasını gezerek incelemelerde bulunan Duman, eksikleri tamamlanan tesise Kulalı Şehit Nedim Erbay’ın isminin verileceğini hatırlattı.

Kula’ya yeni bir spor kompleksi kazandıracaklarını belirten Duman, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı tarafından yeni bir spor kompleksi projesinin tamamlandığını ve Mayıs ayı içerisinde temelinin atılacağının müjdesini verdi.

Tesisin yaklaşık 15 dönümlük alan üzerinde yapılacağını belirten Duman, spor kompleksi içerisinde 750 seyirci kapasiteli spor salonu, yüzme havuzu, kamp eğitim merkezi, fitness salonu ve açık spor alanlarının bulunacağını belirtti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile