Manisa'dan Kısa Kısa

Soma Toplum Sağlığı Merkezi ve Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle obeziteyle mücadele kapsamında kadınlara zumba dersi verilecek.

Turgutalp Belediye Düğün Salonu'nda yapılan bilgilendirme toplantısında, Toplum Sağlığı Merkezi Diyetisyeni Selin Erdoğan kadınlara sağlıklı beslenme konusunda bilgi verdi.

Turgutalp Mahalle Muhtarı Gülay Erdal, kadınların kurslara katılmasını istediğini belirterek, 'Belediyemiz salonu bizlere verdi. Burada haftanın 2 günü 150 kadın hocamız Hülya Kocabıyık önderliğinde zumba dansına başlayacak. Ekim ayına kadar devam edecek kursumuza tüm bayanlarımızı bekliyoruz.' dedi.

- Manisa’da Milli Birlik ve Demokrasi Meydanı ile Türk Ocakları Meydanı açıldı

Salihli ilçesinde belediye meclisinin aldığı kararla 'Milli Birlik ve Demokrasi Meydanı ile Türk Ocakları Meydanı' ismi verilen 2 meydan törenle açıldı.

Törende konuşan Salihli Belediyesi Başkanı Zeki Kayda, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından ‘Demokrasi nöbetleri’ tutulan meydana Milli Birlik ve Demokrasi Meydanı, diğer meydana ise Türk Ocakları Meydanı ismini verdiklerini söyledi.

Türk Ocakları Salihli Şube Başkanı Ersin Aybar ise Türk Ocakları Meydanı’nda 17 Türk devletini temsil eden bayrakların yer aldığını söyledi.

Program, Türkistan pilavı ve ayran ikramıyla sona erdi.

- Demirci'de hıdrellez ve uçurtma etkinliği

Demirci ilçesinde düzenlenen hıdrellez etkinliğinde çocuklara uçurtma dağıtılırken, düzenlenen yarışmalarla vatandaşlar eğlenceli bir gün yaşadı.

Demirci Belediyesi sosyal ve kültürel etkinlikleri kapsamında Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı stadında düzenlenen hıdrellez ve uçurtma programına Belediye Başkanı Selami Selçuk, Ak Parti İlçe Başkanı Ertuğrul Uyar, MHP İlçe Başkanı Yılmaz Ayhan, öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

Hıdrellez etkinliğinde ilk olarak Belediye Başkanı Selçuk tarafından vatandaşlara pilav ve ayran ikramı yapıldı.

Ardından halat çekme, yumurta taşıma, sandalye kapmaca ve çuval yarışları düzenlendi.

Yarışmalarda birinci olanlara Belediye Başkanı Selçuk tarafından hediyelerinin verilmesinin ardından, çocuklara uçurtmalar dağıtıldı.

-

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile