Manisa Emniyetinden 'Güven Huzur' Uygulamasi

Manisa Emniyetinden 'Güven Huzur' Uygulamasi

Manisa Il Emniyet Müdürlügü tarafindan il genelinde gerçeklestirilen “Manisa Güven Huzur Uygulamasi”nda çesitli suçlardan hakkinda yakalama karari olan süpheliler gözaltina alinirken trafik kurallarina uymayan sürücülere de ceza kesildi.

Manisa Il Emniyet Müdürlügü tarafindan il genelinde gerçeklestirilen “Manisa Güven Huzur Uygulamasi” gerçeklestirildi.

103 ekip 411 personelin katilimiyla yapilan uygulamada 5 bin 11 sahis sorgulandi, 5 aranan sahis yakalandi. Trafik ekiplerince bin 840 araç denetlenirken 135 araç sürücüsüne toplamda 487 bin 509 TL para cezasi uygulandi, 11 araç trafikten men edildi, 1 adet çalinti araç yakalandi. Motosikletlere yönelik yapilan denetimlerde ise 31 motosiklet kontrol edildi, 8 motosiklet sürücüsüne 31 bin 726 TL para cezasi uygulandi. Öte yandan uygulama kapsaminda is yerleri de denetlendi. 157 umuma açik istirahat ve eglence yeri, 80 park ve bahçe, 29 metruk bina ve çevresi, 6 otogar ve tren gari kontrol edildi; 4 gram esrar maddesi, 1 adet ruhsatsiz av tüfegi ele geçirildi, 6 sahsa da adli islem yapildi.

Manisa Il Emniyet Müdürlügü, Manisalilarin kentte huzur ve güven içerisinde yasayabilmeleri amaciyla denetimlerini sürdüreceklerini bildirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile