Manisa Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi, 2022 yilinin 10 aylik dönemindeki çalismalari hakkinda bilgilendirmede bulundu. Yapilan bilgilendirme egitimlerine tüm hiziyla devam eden itfaiye dairesi baskanligi ekipleri, ögrenciler, kamu kurumlarinin personelleri, dernek üyeleri ve fabrikalardaki çalisanlarina yönelik temel yangin egitimlerini sürdürüyor. 2022 yili içinde verilen egitimlerde 307 okuldaki 95 bin 696 ögrenciye, 164 resmi kurum, okul ve derneklerde görevli olan 5 bin 540 personele, 12 adet fabrikada çalisan 249 personele temel yangin egitimleri verilerek, yangin öncesi, yangin aninda ve yangin sonrasinda yapmasi gerekenler hakkinda bilgilendirme yapildi.
Manisa Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskani Gürhan Inal, yapilan temel yangin egitimlerinin belirlenen program dahilinde devam edecegini belirterek, “Manisa Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi olarak personellerimiz tarafindan olabilecek yanginlarin önlenmesi, yangin ile karsi karsiya kalindigi durumlarda neler yapilmasi gerektigi ve en önemlisi nasil müdahale edilmesi konusunda basta ögrencilerimiz olmak üzere kamu kurum ve kuruluslardaki personellerimizi ve fabrikadaki ilgili personelleri bilgilendirmeye devam ediyoruz. Vatandaslarimizin bilgilendirilmesi ve magduriyet yasamamalari için egitim çalismalarimiza tüm hizimizla devam edecegiz” dedi.
Manisa Itfaiyesinden On Binlere Yangin Egitimi
Manisa Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Dairesi Baskanligi, 2022 yilinin 10 aylik döneminde yaptigi çalismalar hakkinda kamuoyunu bilgilendirdi. Verilen egitimler ile birlikte toplamda 101 bin 485 ögrenci ve personele temel yangin egitimi almis oldu.



















