Manisa'nin Takimlari BAL'da 3'Te 3 Yapti

Manisa'nin Takimlari BAL'da 3'Te 3 Yapti

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Manisa’nin 3 takimi da haftayi galibiyetle kapatti.

BAL 4. Grup 28. hafta karsilasmalari tamamlandi. Manisa’nin 3 takimi da haftayi 3 puanla kapatarak galibiyet sevinci yasadi.

Manisa 1965 Spor Kulübünden yarim düzine gol

BAL 28. hafta mücadelesinde deplasmanda Kütahya Özel Idare Köy Hizmetlerispor’u 6-0 yenen Manisa 1965 Spor Kulübü ligde 5. siraya yükseldi. Ligde 12 galibiyet, 9 beraberlik ve 5 maglubiyeti bulunan Manisa 1965 Spor Kulübü attigi 63 golle de ligin en çok gol atan ekibi olarak son iki haftaya girdi. Manisa 1965 Spor Kulübü haftaya kendi evinde lig sonuncusu Emirdagspor’u konuk edecek.

Yunusemre üç puani üç golle aldi

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Yunusemre Belediyespor, konuk ettigi Bilecik 1969 Spor Kulübü’nü 3-0 maglup etti. Yunusemre Belediyespor’un galibiyet gollerini Mustafa Seker (2) ve Latif Aklan kaydetti.

Mavi Beyazlilar bu sonuçla puanini 34 yapti ve Play Out yolunda bitime iki hafta kala en yakin rakibiyle arasindaki 5 puanlik avantajini korudu. Yunusemre Belediyespor, haftaya Tire 2021 Futbol Kulübü’nün konugu olacak.

Yildizspor 45 FK’dan kritik galibiyet

Bölgesel Amatör Lig 4. Grup’ta mücadele eden Yildizspor 45 Futbol Kulübü, deplasmanda karsilastigi Alaçatispor’u 1-0 yendi. Kirmizi-siyahlilara galibiyeti getiren golü 46. dakikada Emre Ülkü kaydetti.

Manisa temsilcisi ligde kalma umutlarini son iki haftaya tasimanin mutlulugunu yasadi. Yildizspor 45 Futbol Kulübü, Bölgesel Amatör Ligi’nin bitimine 2 hafta kala kritik bir 3 puan aldi. Bu sonucun ardindan Yildizspor 45 Futbol Kulübü puanini 29 yaparak bitime iki hafta kala ligde kalma umutlarini sürdürdü. Yildizspor 45 Futbol Kulübü önümüzdeki hafta kendi sahasinda Bayindirspor’u misafir edecek.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile