Manisa Sehir Hastanesi Yönetiminden Yilin Hemsiresine Tebrik

Manisa Sehir Hastanesi Yönetiminden Yilin Hemsiresine Tebrik

Manisa’da yilin hemsiresi seçilen Manisa Sehir Hastanesi Yogun Bakim Ünitesinde görevli Hemsire Latife Demir’i ziyaret eden Manisa Sehir Hastanesi Bashekimi Uzm. Dr. Serkan Saka ve idari yöneticiler, Demir’e özverili çalismalarindan dolayi tebrik ederek, çiçek takdim etti.

Manisa Sehir Hastanesi Bashekimi Uzm. Dr. Serkan Saka ve idari yöneticiler, Manisa’da yilin hemsiresi seçilen Yogun Bakim Ünitesinde görevli Hemsire Latife Demir’i ziyaret etti. Ziyarette Bashekim Saka ve yöneticiler hemsire Demir’e özverili çalismalarindan dolayi tebrik ederek, çiçek takdim etti.

Yogun Bakim Hemsiresi Latife Demir Manisa’da yilin hemsiresi seçilmekten dolayi gurur duydugunu belirterek, “Çok mutlu oldum, benim için çok gurur verici bir durum. 26 yildir yogun bakim hemsiresi olarak görevimi çok severek ve özverili bir sekilde yapiyorum. Hastalarimiz bizim için çok degerli. Çünkü yogun bakimda tamamen size ihtiyaçlari var. Görebildikleri, duyabildikleri, ihtiyaçlarina cevap verebilecek tek kisi sizsiniz. Onlar bize hasta yakinlarimizin emaneti. Hemsirelik yapiyorsaniz, sadece meslek olarak degil gönülden bagli olmak gerekiyor. Sevgi, merhamet ve saygi çok önemli. Büyük bir emek var ortada, hastalarimizin sagligina kavustugunu gördügümüzde ya da minicik bir gülümsemelerine bile sahit oldugumuzda tüm bu emege ve çabaya degdigini çok iyi anliyorsunuz. O yüzden iyi ki hemsireyim ve meslegimle gurur duyuyorum. Bugün de bizleri bu sekilde onurlandiran tüm idarecilerimize kendim ve ekibim adina tüm çok tesekkür ediyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile