Manisa Tso’dan Kardeş Okula Destek

Manisa Tso’dan Kardeş Okula Destek

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (TSO), Taytanlı İlhan İlköğretim Okuluna destek vererek eksiklerini karşıladı.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında bugüne kadar bir çok okulun tadilatını gerçekleştiren ve çeşitli eksiklerinin tamamlayan Manisa TSO, Son olarak kardeş okulu, Taytanlı İlhan İlköğretim Okulu'nun bilgisayar ve yazıcı ihtiyacını karşıladı.

Manisa TSO Genel Sekreter Yardımcısı Özgür Yılmaz, bilgisayar ve yazıcıyı okul müdür yardımcısı Maksut Bolyurt’a teslim etti. Kurum olarak her zaman eğitime destek olmayı bir ilke olarak gördüklerini belirten Yılmaz, “Bugüne kadar bir çok okulumuza yaptığımız katkılarla öğrencilerimizin daha iyi ortamda eğitim ve öğretim yapmalarına özen gösterdik. Son olarak kardeş okul-kardeş kurum projesi ile de eğitime verdiğimiz desteği sürdürüyoruz. Kardeş okulumuz Taytanlı İlköğretim okulunun bilgisayar ve yazıcıya ihtiyaçları olduğu talepleri yönetim kurulumuzca uygun görülerek karşılanmasına karar verildi.

Söz konusu bilgisayar ve yazıcıları teslim ederek kardeş okulumuzun önemli bir eksikliği yönetim kurulumuzca giderilmiş oldu” diye konuştu.

Taytanlı İlköğretim Okulu Müdür Yardımcısı Maksut Bolyurt, Manisa Ticaret ve Sanayi Odası’na okullarına verdiği destekten dolayı teşekkür etti .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile