Manisa TSO Üyelerine Özel İndirimli Yabancı Dil Kursu

Manisa TSO Üyelerine Özel İndirimli Yabancı Dil Kursu

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ile Bil-Badem Eğitim Kurumları arasında imzalanan protokol kapsamında oda üyelerine ve yakınlarına özel indirimli yabancı dil kursu imkanı sağlanacak.

MTSO Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun ve Bil-Badem Eğitim Kurumu Kurucusu Serdar Bozyaka 'nın imzaladığı protokol çerçevesinde ticaret ve sanayi odası çalışanları, üyeleri ve yakınları, Bil-Badem Eğitim kurumlarının sağladığı hizmetlerden yüzde 13'lük bir indirimden faydalanabilecek. Aynı zamanda uygulanan indirimin dışında peşin ödemelerde de yüzde 10 indirim uygulanacak. Böylelikle Manisa TSO üyeleri yüzde 23 'e varan indirimden faydalanacak.

Bil-Badem Eğitim Kurumları Kurucusu Serdar Bozyaka, 'Yaptığımız protokol ile kurumumuz ticaret ve sanayi odası bünyesindeki, Türkiye 'nin başarı sıralamasında ilk 500 'üne girmiş yerli ve yabancı menşeili şirketlerine de sahip olan 4 bin üye ve yakınlarına 10 dilde (İngilizce, Almanca, Fransızca, Rusça, İspanyolca, İtalyanca, Japonca, Çince, Arapça, Portekizce) yabancı dil eğitimi vereceğiz. Ticarette sınırların kalktığı çağımız dünyasında, yabancı dil bilmek uluslararası platformlarda çalışmalara daha etkin olanaklar sağladığından Manisa 'nın en prestijli yabancı dil kurumu olarak, ihracat şampiyonu firmalarımıza yakışır bir kalitede eğitim vereceğiz. Ayrıca yine kurumumuz yeni dönemde hizmete açılacak. Bil-Matematik Dershanesi 'yle, oda üyelerine ve çocuklarına matematik eğitimi konusundaki eksikliklerine de çözüm getirmeyi hedefliyoruz ' diye konuştu.

Kurumlarla yaptıkları protokollerde özellikle oda üyelerine özel indirim yapmaları şartını koyduklarını belirten Manisa Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Yaşar Coşkun, 'Bugün Bil-Badem Eğitim Kurumları ile oda üyelerimize avantajlar sağlayacak bir protokole imza attık. Bu protokol kapsamında kurumumuza özel olarak tasarlanan indirimlerden oda üyelerimiz faydalanabilecektir. ' dedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile