Manisa Tso Üyelerine ‘Torba Yasa‘ Anlatılacak

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (tso), cumhuriyet tarihinin en kapsamlı yeniden yapılandırmasını içeren ve milyonlarca kişiyi ilgilendiren ‘Torba Yasa‘yla ilgili konferans düzenleniyor.

Gazi Üniversitesi Maliye Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şükrü Kızılot‘un sunumuyla ‘Torba Yasanın Getirdikleri‘ konu başlıklı konferans 7 Nisan Perşembe günü saat 14.00‘da Saruhan Otel‘de gerçekleşecek.

Yaşanan krizlerin, Türkiye‘de hem reel sektörü hem de tüketici kesimini olumsuz etkilediğini belirten Manisa TSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Koşmaz, "Krizler neticesinde darboğazlar oluşmuş finans temininde zorlanmalar meydana gelmiştir. Yıllardır ticaret erbapları kanuni sorumluluklarını yerine getirmede sıkıntı yaşadılar. Son yılların en geniş kapsamlı yapılandırma fırsatı olan Torba yasada yaklaşık 300 kalemde düzenlemeler yapıldı, Yasanın adı bile 700 kelimenin üzerinde ve rutin ticari hayatımıza getirdiği birçok yenilik var. Sayın Prof. Dr. Şükrü Kızılot, uzun yıllardır yazılarını hepimizin okuduğu çok değerli bir hoca, kendisi düzenleyeceğimiz konferansta üyelerimize hem ‘torba yasa‘ ile ilgili tüm detayları aktaracak hem de üyelerimizin sorularını yanıtlayacak. Ücretsiz olarak düzenlediğimiz konferansımıza tüm üyelerimizi davet ediyorum." diye konuştu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile