Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz Açıklaması

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz Açıklaması

Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında ''Zafer Bayramı'mızı şanla şerefle kutluyoruz'' dedi.

Vali Daşöz, mesajında 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90. yıldönümünü milletçe birlik ve beraberlik içerisinde kutlamanın büyük gurur ve coşkusunu yaşadıklarını ifade etti.

Tarihi boyunca bağımsız yaşamayı ülkü edinen Türk Milletinin, imkansızlıklara rağmen Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde işgal kuvvetlerine karşı başlattığı büyük mücadelenin 30 Ağustosta zafere ulaştığını anlatan Daşöz şöyle devam etti:

''Kurtuluş Savaşında yazdığı destan ile tarihe adını bir kez daha altın harflerle yazdıran Türk Milletinin bu savaşı, bağımsızlık mücadelesi veren diğer milletlere de örnek olmuştur.

Bizlere düşen en büyük sorumluluk Kurtuluş Savaşında ecdadımızın verdiği o emsalsiz mücadeleyi ve o günlerin şartlarını hiç unutmadan çok çalışmak, birlik ve beraberlik içerisinde ülkemizi geleceğe en güçlü şekilde taşımaktır.

Böylece hem ecdadımıza hem de çocuklarımıza karşı görevlerimizi en iyi şekilde yerine getirmiş oluruz. Bu duygu ve düşüncelerle, başta Büyük Önder Atatürk olmak üzere ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, tüm Manisalıların Zafer Bayramını en içten duygularımla kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.''

Muhabir: Turgay Duyar

Yayıncı: Bahri Okumuş
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile